Eenoudervakantie last minute

Mogelijkheden een eenoudervakantie last minute te boeken.

Als een ouder gezin naar last minute reizen? Het is een beetje afhankelijk van je budget, tijd, wensen en leeftijd kinderen wat er mogelijk is. Een eenoudervakantie Nederland of België is altijd wel last minute te boeken, een all inclusive vakantie met verre bestemming of Azië rondreis is een andere zaak. Maar als alleenstaande ouder zal jij de last minute vakantie waarschijnlijk dicht bij huis willen boeken. Misschien is het boeken van een huisje met jacuzzi iets voor jou?

estivant eenoudervakanties

Last minute eenoudervakantie boeken bij Estivant.

Indien beschikbaar kan jij je eenoudervakantie last minute boeken bij Estivant, Cirkel Reizen of een andere 1 ouder vakantie reisspecialist. We spreken dan over georganiseerde 1 ouder vakantie reizen, inclusief overnachting en recreatie programma. Met aanbod in onder andere Nederland, de Ardennen, Spanje, Griekenland en andere leuke 1 ouder gezin vakantie landen. Ook voor een last minute 1 ouder kampeervakantie of een 1 ouder gezinsvakantie aan zee.

landal eenoudervakanties banner


Huisje met jacuzzi huren

Indien jij jezelf en de kinderen wilt verwennen en wilt genieten van wellness, is het wellicht een idee om op een vakantiepark met speeltuin en zwembad een huisje met jacuzzi te huren. De kinderen vermaken zich dat op het vakantiepark met zwembad en speeltuin en jij als volwassene kunt heerlijk relaxen in de jacuzzi, het bubbelbad of de Spa. Op de grotere vakantieparken met zwembad en jacuzzi is vaak een recreatieteam in de zomermaanden aanwezig. Voor een luxe en last minute eenouder vakantie op een wellness vakantiepark. Zoals bijvoorbeeld bij enkele parken van Center Parcs.


vader met gezin in vakantiehuis

Last minute boomhut huren

Een spannend avontuur met de kids als een ouder gezin beleven? Huur een boomhut. Kinderen vinden dit zeker een groot avontuur en het is vaak mogelijk een last minute boomhut met eigen sanitair en privé sauna of zelfs jacuzzi te huren. Genieten van een spannend avontuur en wellness. Wist je dat er boomhutten voor 2 tot wel 7 personen bestaan? Je zou zou een boomhut ook kunnen huren met 2 één ouder gezinnen of groot gezin. Vaak zijn er last minute aanbiedingen beschikbaar.

eenouder wintersport foto

Last minute skivakantie boeken als 1 ouder gezin.

Indien je een wintersport een ouder gezin vakantie 2024 wilt boeken, kan dat meestal ook last minute. Wacht dan tot 1 á 2 weken voor vertrek met boeken. Je kunt een 1 ouder wintersport vakantie bijvoorbeeld boeken via Estivant maar ook als een ouder familie een chalet of appartement aan de piste boeken. Een last minute skivakantie Oostenrijk bijvoorbeeld. In Oostenrijk, Tirol, is het name voor gezinnen genieten. Een last minute skivakantie kan tot 30 % goedkoper zijn dan een reguliere skivakantie. Je kunt zo een goedkope skivakantie met de de kinderen ook inclusief skipas, vervoer en overnachting boeken. Voordelig via bijvoorbeeld TUI of SunWeb.