Eenoudervakantie aan zee

Boek een eenoudervakantie aan zee.

Nog geen vakantie geboekt voor de komende zomer? Boek een eenoudervakantie aan zee.

estivant eenoudervakanties

Georganiseerde 1 ouder vakanties aan zee.

Zin om met meerdere een ouder gezinnen een vakantie aan zee te vieren? Dat kan en bijvoorbeeld via Estivant 1 oudervakanties aan zee. Boek een luxe vakantie aan zee met verblijf in een eigen accommodatie of boek een eenouder kampeer vakantie aan de kust. In diverse landen binnen Europa zoals in Frankrijk, Spanje en Italië zijn er bij Estivant een ouder vakanties aantrekkelijke mogelijkheden. En altijd met een recreatie programma.

landal eenoudervakanties banner


eenoudervakantie plezier op het strand

Huisje aan zee huren

Een andere aantrekkelijke manier om een 1 ouder vakantie aan zee te vieren is een huisje aan zee op een vakantiepark met speeltuin, zwembad en animatieteam te boeken. Zowel in Nederland, België als elders in Europa vind je aantrekkelijke familieparken aan zee. Met name de vakantieparken in Zeeland zijn aantrekkelijk voor een een ouder gezin vakantie. Eerder schreven wij over kustpark Klein Poelland, een kleinschalig vakantiepark in Zeeland maar er zijn natuurlijk veel meer interessante optie. Bijvoorbeeld bij Roompot, Landal of Center Parcs. Ook indien je overweegt een last minute Zeeland te boeken.


center parcs familiekorting banner

De hond mag natuurlijk ook mee op vakantie

Indien je een georganiseerde 1 ouder vakantie boekt, bijvoorbeeld via Estivant, Cirkel Vakanties of TUI dan is het meestal niet mogelijk je hond mee te nemen. Boek je echter een vakantiehuisje aan zee dan zijn er wel mogelijkheden. Ook op een vakantiepark aan zee met binnenzwembad en indoorspeeltuin. Op veel vakantieparken aan de kust zijn per accommodatie 2 honden toegestaan.


strandvakantie eenoudervakantie

Kamperen aan zee.

En tenslotte. Indien je een goedkope vakantie aan zee als alleenstaande vader of moeder wilt boeken, kan je het beste gaan voor een last minute kampeervakantie aan de kust. Veel campings aan zee zijn kindvriendelijk en goedkoop. Door bijvoorbeeld een last minute stacaravan aan zee te huren, ben je nog goedkoper uit. Dat is ook mogelijk op een park of camping met speeltuin en zwembad. Wist je overigens dat je bijvoorbeeld ook in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland goedkope familiecampings aan zee hebt? Vind hier een last minute stacaravan op een camping aan zee.