Eenoudervakantie wintersport 2024 boeken.

Op zoek naar een aanbieding voor een eenoudervakantie wintersport vakantie 2024? Hier vind je een overzicht van de specialisten die wintersport vakanties voor alleenstaande ouders aanbieden in 2024. Met de beste aanbiedingen en last minutes.

Estivant eenouder wintersport banner
Voor een een ouder vakantie wintersport vakantie 2024 in Oostenrijk, Italië of Zweden.
Vind hier het wintersport aanbod van Estivant, One2gethertravel en MarisLife.


eenouder wintersport plezier

Bij wie boek jij je eenouder wintersport vakantie?

Je kunt je 1 ouder wintersport vakantie boeken bij één van de hierboven genoemde 1 ouder vakantie specialisten of zelf je skivakantie regelen. Partijen zoals Sunweb en TUI bieden wintersport chalets en hotels aan in de bekende wintersport gebieden. Je kunt met de eigen auto gaan of met het vliegtuig. Je kunt dus kiezen voor deelname aan een georganiseerde 1 ouder skivakantie of zelf je wintersport vakantie samenstellen.

TUI Eenoudervakanties wintersport banner

De meest zorgeloze 1 ouder ski vakantie is een georganiseerde.

Indien je kiest voor een alleenstaande ouder vakantie van Estivant, MarisLife of One2gethertravel, kies je voor een zorgeloze vakantie met vermaak voor de kinderen. Een bijkomend voordeel is dat de kinderen kunnen spelen met andere kinderen uit 1 ouder gezinnen en je zelf ook snel aansluiting zal kunnen vinden van andere single ouders.


Landal wintersport banner

Eenoudervakanties wintersport voor kids van 5 tot 18 jaar.

De meeste reisorganisaties die wintersport reizen voor alleenstaande ouder gezinnen organiseren, stellen als globale leeftijdsgrenzen voor kinderen 5 tot 16 jaar. In de praktijk is dit 5 tot 18 jaar. Ben je een single vader of moeder met kinderen in de leeftijdsgroep van 18 tot 21 jaar, dan ben je meestal ook welkom. Het is meestal ook deel te nemen aan een 1 ouder skivakantie als je een kind van 3 of 4 jaar hebt.

vader met gezin op wintersport

Estivant eenouder wintersport banner

Welk vakantieland is het leukste voor een 1 ouder wintersport vakantie 2024?

Een eenoudervakantie wintersport Oostenrijk, Italië of Zweden boeken? Het is niet te zeggen welk wintersport land de beste faciliteiten en skigebieden heeft voor skivakanties eenoudergezinnen. Een en ander ligt ook aan jullie ski ervaring en voorkeur voor het soort piste. Je vindt echter het grootste aanbod 1 ouder wintersport vakanties in Oostenrijk. Tirol, Salzburgerland en Karinthië zijn hierbij favoriet.


Landal wintersport banner

Eenoudervakantie wintersport voor 8 of 15 dagen boeken?

Als je een georganiseerde 1 ouder skivakantie wilt boeken, kan je meestal kiezen uit een duur van 8, 10 of 15 dagen. De meeste single ouders kiezen voor een 8 daagse skivakantie maar er is bij One2Gethertravel, Estivant en Cirkel Vakanties meestal ook een optie om langer dan 8 dagen van sneeuw, apres ski en sportieve gezelligheid te genieten.

eenouder wintersport foto

Je hebt geen ski ervaring nodig om een wintersport eenouder vakantie te boeken

Ook als jij en je kinderen geen wintersport ervaring hebben, kan je deelnemen aan een wintersport vakantie voor single parents. En het is natuurlijk altijd mogelijk om voor of tijdens je wintersport vakantie skiles te nemen. Dat is ook van toepassing als je een single wintersport vakantie boekt.


Estivant eenouder wintersport banner