Boek hier je eenoudervakantie Nederland

Als je op zoek bent naar een leuke en betaalbare eenoudervakantie Nederland, vind je hier de beste mogelijkheden. Of je nu een eenoudergezin vakantie Nederland via Estivant wilt boeken of liever een huisje op een bungalowpark met zwembad huurt, je vindt hier alle mogelijkheden. Ook voor een vakantie 1 ouder gezinnen Nederland waarbij kamperen centraal staat. Boek je eenoudervakantie Nederland voor 8, 15 of 22 dagen.

Estivant eenoudervakantie Nederland banner

Waar in Nederland vier jij je eenoudervakantie Nederland?

Boek je 1 oudervakantie nu en geniet met de kids van een welverdiende vakantie in Limburg, Drenthe, Zeeland, Veluwe of Friesland.
Als je kiest voor een georganiseerde 1 oudervakantie in Nederland heb je de keuze uit een duur van 8, 15 of 22 dagen. Ook voor de herfstvakantie, kerstvakantie en meivakantie zijn er binnen Nederland voldoende mogelijkheden. Je kunt zelfs voor een all inclusive een oudergezin vakantie Nederland kiezen. Je kunt een eenoudervakantie Nederland met kinderen tot 18 jaar boeken maar als oudere kinderen nog thuis wonen zijn er ook aantrekkelijke opties.


eenoudervakantie in de herfstvakantie

Met andere eenoudergezinnen je vakantie Nederland vieren

Het kenmerk van een 1 ouder vakantie is dat je met andere eenoudergezinnen je vakantie viert. En dat jij als alleenstaande ouder ook lekker kunt relaxen. Dit type 1 ouder reizen boek je onder andere bij Estivant, Cirkel Reizen en One2Gethertravel. Tijdens deze georganiseerde reizen zijn jij en de kinderen in het gezelschap van andere eenoudergezinnen en dat maakt dit type vakanties extra bijzonder, laagdrempelig en gezellig. Wist je overigens dat bij deze eenoudervakanties de kinderen vermaakt worden door een recreatie team?

Estivant eenoudervakantie Nederland banner

Een 1 ouder vakantie Nederland bij Landal GreenParks boeken

Als je geen behoefte hebt aan een georganiseerde een ouder vakantie Nederland maar er wel met de kinderen tussen uit wilt, is het boeken van een bungalow bij bijvoorbeeld een vakantiepark keten als Landal GreenParks een goed idee. Op de vakantieparken in Nederland vind je bijna altijd faciliteiten zoals een binnen- en of buitenzwembad, speeltuin, restaurant en wasserette. De zwembaden hebben altijd wel een apart gedeelte voor baby’s, peuters en kleuters. Dat betekent dat je ook als alleenstaande vader of moeder met kleine kinderen uit de voeten kunt. Daarnaast heeft Landal GreenParks bijna altijd wel aanbiedingen. Alle parken van Landal zijn kindvriendelijk. Je kind of kinderen zullen er snel nieuwe vriendjes maken.


landal eenoudervakanties banner

Een 1 ouder vakantie Nederland op een Roompot Vakantiepark vieren

Net zoals Landal heeft de vakantiepark keten Roompot een uniek aanbod vakantieparken in Nederland. Een verblijf op zo een park is zekere geschikt voor een eenoudervakantie Nederland. Met een groot aantal vakantieparken aan de Zeeuwse kust, kun je bij Roompot zeker een leuke 1 ouder vakantie Zeeland boeken. Maar ook in bijvoorbeeld Gelderland en Drenthe vind je aantrekkelijke Roompot vakantieparken met overdekt zwembad. Wat dacht je van het boeken van een vakantie met kinderen op vakantiepark Hunzedal in Drenthe? Dit vakantiepark met subtropisch zwemparadijs, kinderbad en speeltuin, is ideaal voor een vakantie met kinderen Drenthe. Of je nu een vakantie Drenthe met een kind van 4 of 16 jaar wilt boeken. Vakantiepark Hunzedal Drenthe is geschikt voor een eenoudervakantie Drenthe met kinderen van alle leeftijden. Ook voor een 1 ouder vakantie met pubers. En je kunt hier ook een lang weekend of midweek in de bossen boeken.


Kamperen met de kinderen in Nederland

Als je een goedkope eenoudervakantie Nederland zoekt, kan je overwegen een kampeervakantie te boeken. Je kunt op een camping vakantie Nederland boeken waarbij de tent al is opgezet of met eigen tent, caravan of camper kamperen. Kamperen is relatief goedkoop. Zeker als je met de eigen auto en tent op pad gaat. Je kunt ook kiezen voor een een ouder gezin camping.

vader met gezin in vakantiehuis

Je 1 ouder vakantie Nederland last minute boeken

Wil je als alleenstaande moeder of vader een last minute vakantie Nederland met de kinderen boeken? Dat is veelal mogelijk. Zeker als je ervoor kiest een last minute huisje op een vakantiepark Nederland te boeken. Ben je echter op zoek naar een georganiseerde 1 ouder gezinsvakantie aan zee of in de bossen, zoals Estivant, Cirkel Reizen of One2Gethertravel die aanbiedt. Voor dit type reizen in Nederland is veel belangstelling. De vraag naar alleenstaande ouder reizen in Nederland is groter dan het aanbod. En dat geldt zeker voor 1 ouder gezin vakanties voor de zomervakantie. Ons advies, als je een georganiseerde vakantie voor eenoudergezinnen wilt boeken, doe dat dan niet last minute.


TUI Eenoudervakanties banner

Elders in Europa een 1 ouder vakantie boeken?

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een eenoudervakantie Frankrijk, Duitsland of België te boeken. Het aanbod 1 ouder reizen binnen Europa groeit gestaag. Daarbij kan je kiezen voor een luxe vakantie met kinderen of een eenoudervakantie goedkoop. Met name in Frankrijk en Italië zijn er mogelijkheden een goedkope kampeervakantie voor 1 ouder gezinnen te boeken.


Estivant eenoudervakantie Nederland banner