Boek hier je eenoudervakantie Spanje.

Als je als eenoudergezin een vakantie Spanje wilt boeken, kan je dit hier doen met andere single ouders en kids. Je kunt kiezen voor een 8 of 15 daagse eenoudervakantie Spanje. Met verblijf in een hotel, vakantiepark of camping met zwembad. Spanje is hét vakantieland voor een heerlijke zonvakantie. Een actieve eenoudervakantie boeken is echter ook mogelijk.

estivant eenoudervakanties

Als je een eenoudervakantie Spanje boekt, zijn de vliegtickets, transfers en hotel overnachtingen meestal in de prijs inbegrepen. Je kunt meestal kiezen voor een 1 ouder vakantie met logies, halfpension of volpension. Enkele reisorganisaties bieden all inclusive eenoudervakanties Spanje, Griekenland, Italië en Kroatië aan.


landal eenoudervakanties banner

eenoudervakantie plezier op het strand

Je bent in goed gezelschap als je een eenoudervakantie Spanje boekt.

Als een een eenoudervakantie Spanje boekt, ben je in goed gezelschap. Je brengt je vakantie door met andere 1 ouder gezinnen uit Nederland en België. Als single ouders heb je al snel een klik. De kinderen zullen zich prima vermaken aan het strand of in het zwembad. Ze ontmoeten er leeftijdgenootjes en worden de hele vakantie vermaakt door een enthousiast recreatieteam van de organiserende 1 ouder reisorganisatie. Zo heb jij tijd om te genieten en helemaal tot rust te komen.

TUI Eenoudervakanties banner

Neem je voor de eerste kéér deel aan een eenoudervakantie?

Als je nog niet eerder een vakantie als alleenstaande ouder hebt geboekt, is het goed om wat zaken goed uit te zoeken. Vind je het echt leuk om bijna de hele vakantie in het gezelschap te zijn van andere single ouders?? Is Spanje jouw ideale vakantieland of blijf je liever in Nederland of België. Eén ding is zeker. Een eenoudervakantie Spanje staat voor een zorgeloze en gezellige vakantie. De kinderen zullen het ook zeker naar de zin hebben. Lees hier meer over het hoe en wat van eenoudervakanties.


Bij welke reisorganisatie een 1 ouder vakantie Spanje boeken?

Als je het prettig vindt om in het gezelschap te zijn van andere 1 ouder gezinnen, is het boeken van een alleenstaande ouder vakantie Spanje bij Estivant, MarisLife, Cirkel Reizen of One2Gthertravel de beste optie. Zij zijn dé specialisten in zorgeloze 1 ouder vakanties naar Spanje en vele andere landen. Als je geen behoefte hebt aan een georganisieerde single parents vakantie, kan je kiezen uit vele andere opties. Het boeken van een huisje op een bungalowpark met zwembad is een aanrader. Kinderen vinden kamperen ook ontzettend leuk. Welk type vakantie je ook kiest. Wij helpen je graag bij de keuze van de leukste eenoudervakanties.

eenouder zomervakantie

Misschien is een eenoudervakantie Griekenland ook een optie?

Wilje iets meer cultuur en beleving in je vakantie? Misschien is een eenoudervakantie Griekenland dan nog een betere optie dan een vakantie Spanje. Je kunt een georganiseerde 1 ouder vakantie Griekenland boeken maar je kunt er ook voor kiezen zelf vliegtickets, transfers en hotels te boeken. Als je met kinderen vanaf 4 jaar op pad gaat. Misschien is een luxe kampeervakantie op een camping met zwembad in Griekenland ook een goed idee.


TUI Eenoudervakanties banner