Boek hier je eenoudervakantie Frankrijk.

Wie op zoek is naar leuke eenoudervakanties buiten Nederland, België of Luxemburg, moet zeker eens kijken naar het unieke aanbod 1 ouder vakanties in Frankrijk. Of je nu zin hebt in een vakantie met kinderen in Zuid-Frankrijk of liever gaat voor een strandvakantie in Normandië of Bretagne, in Frankrijk is er voor ieder wat wils.

estivant eenoudervakanties

Ook als je een 1 ouder kampeervakantie Frankrijk wil boeken, zijn er volop mogelijkheden. Zowel Estivant, One2Gethertravel en Cirkel Reizen hebben een aanbod eenoudergezin vakanties met bestemming Frankrijk.


landal eenoudervakanties banner

spelen met dochter eenouder vakantie Frankrijk

Strandvakantie of actieve eenoudervakantie Frankrijk?

Houd je van een actieve vakantie of lig le liever aan het strand?? Als je kiest voor een 1 ouder vakantie kan je alle kanten op. Van een strandvakantie tot een bergklim vakantie, van een wandelvakantie tot een kano vakantie. Het is met name afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wat er praktisch mogelijk is. In alle gevallen zorgt het recreatieteam voor vermaak voor de kinderen. Fun en een zorgeloze vakantie. Komt goed!

vader met gezin in vakantiehuis

Luxe eenoudervakantie Frankrijk boeken?

Je kunt kiezen voor een georganiseerde eenoudervakantie Frankrijk kiezen en gaan voor een verblijf op een camping met zwembad maar ook voor een luxe 1 ouder vakantie Zuid-Frankrijk kiezen en verblijven in een luxe villa met privé sauna of jacuzzi. Je kunt ook kiezen voor een luxe 1 ouder gezinsvakantie aan de Côte dÁzur. Bij een aantal reisorganisaties kan je een all inclusive vakantie Frankrijk met kinderen boeken.


TUI Eenoudervakanties banner

8 of 15 daagse 1 ouder vakantie Frankrijk boeken

De meeste vakanties voor alleenstaande ouders hebben een duur van 8 dagen. Als je wat langer van je vakantie met de kids wilt genieten, kan je ook kiezen voor een 15 daagse 1 ouder vakantie Frankrijk. Er zijn ook regelmatig 15 daagse eenoudervakanties Griekenland, Turkije, Spanje, Kroatië en Oostenrijk te boek. Ook 15 daagse eenoudervakanties Nederland. Kijk naar het actuele aanbod reizen voor alleenstaande ouders en kids.


strandvakantie eenoudervakantie

Met de auto, trein of vliegtuig naar Frankrijk reizen

Als je kies voor een georganiseerde 1 ouder vakantie Frankrijk kan je met eigen vervoer ( auto ) gaan maar ook voor vervoer met de trein of vliegtuig kiezen. Bij een 1 ouder vakantie Zuid-Frankrijk is de trein of vliegtuig zo gek nog niet. Een een ouder strandvakantie Bretagne of Normandië kan zeker wel met de eigen auto. Treinreizen zijn milieuvriendelijk en relatief goedkoop. Lees hier meer over treinreizen naar Frankrijk.

TUI Eenoudervakanties banner

Vragen over eenoudervakanties?

Heb je vragen over vakanties voor eenoudergezinnen? Stel ze via ons contactformulier.