Eenoudervakantie Italië boeken?

Wie een eenoudervakantie Italië zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de leukste 1 ouder vakanties Italië voor je verzameld. Van een eenoudervakantie aan het Gardameer of Idromeer tot een wintersport vakantie Italië voor alleenstaande ouders.

estivant eenoudervakanties

Italië is een heerlijk land om met de kids op vakantie te gaan. En niet alleen vanwege de heerlijke pizza’s en pasta’s en de zon zekerheid. Ontdek Venetië of steden zoals Rome, Siena of Florence en geniet van veel sfeer, authenticiteit en gezelligheid.


landal eenoudervakanties banner

eenouder zomervakantie Italië

Actieve eenoudervakantie Italië boeken?

Als je kinderen al wat ouder zijn, kan je kiezen voor een actieve 1 ouder vakantie Italië. Leer met je kinderen windsurfen of duiken of verken jouw favoriete regio Italië met de kano of fiets. Je kunt onder andere een actieve eenouder gezinsvakantie Gardameer of op Elba boeken. Ideaal als jij sportief aangelegd bent en je kinderen tussen de 6 en 19 jaar zijn.

TUI Eenoudervakanties banner

Verblijven op een vakantiepark Italië met waterspeeltuin?

Als je kiest voor een 1 ouder vakantie Italië kan je verblijven op een vakantiepark met waterspeeltuin of zwembad. Voor de kleintjes is er natuurlijk een kinderbad en het recreatieteam organiseert voor alle 1 ouder gezinnen leuke activiteiten. Ook kan je gaan kamperen op een camping met zwembad. Bijvoorbeeld in Toscane of aan het Gardameer.


eenoudervakantie plezier op het strand

Strandvakantie Italië?

Je kunt je eenoudervakantie Italië ook als strandvakantie boeken. Bijvoorbeeld een 1 ouder strand vakantie aan het Gardameer. Ook fijn als je een single mama of papa bent met kleinere kinderen. Bij een strandvakantie Italië verblijf je meestal in een luxe tent, caravan of vakantiewoning. Als je zelf je vakantie Italië organiseert, kan je kiezen voor een vakantie aan zee Italië met verblijf in een luxe vakantiehuis met privé zwembad.


Een 1 ouder vakantie Italië voor 8 of 15 dagen boeken?

Kies voor een vakantie met kinderen Italië voor een periode van 8 of 15 dagen. Verblijf op een camping, in een hotel of luxe villa met zwembad. Voor een georganiseerde 1 ouder gezin vakantie Italië of een vakantie die je zelf samenstelt.

TUI Eenoudervakanties banner

Een ouder wintersport vakantie Italië boeken

Wintersport vakantie Italiaanse Alpen boeken? Je kunt naast een een ouder wintersport vakantie Oostenrijk ook kiezen voor een alleenstaande ouder wintersport reis Italië. Kijk hier of er beschikbaarheid is. Zie hier meer wintersport vakanties voor een ouder gezinnen.