Eenoudervakantie en Center Parcs

Super leuke eenoudervakantie bij Center Parcs boeken

Een eenoudervakantie Center Parcs is 100 % garantie voor onbegrensd plezier want zowel bij Center Parcs Nederland als België is het, ook voor eenoudergezinnen, genieten. Center Parcs is véél meer dan plezier hebben in het subtropisch zwemparadijs of indoor speeltuin. Het is een totaal concept waarbij er voor ieder wat wils is. Ook voor 1 ouder- en samengestelde gezinnen. Je kunt er zeker ook een goedkope eenoudervakantie Nederland boeken.

estivant eenoudervakanties

Kinderbungalows bij Center Parcs

Als je maar weet dat alle parken van Center Parcs kindvriendelijk zijn én dat je er ook specifieke kinderbungalows kunt huren. Of je nu een alleenstaande moeder of vader met een baby, peuter of kleuter bent of tienerkinderen hebt, iedereen voelt zich op deze familie parken thuis. Ook kinderen die van computeren en gamen houden. Bij Center Parcs heb je altijd gratis WIFI in je huisje, cottage of kinderbungalow.


landal eenoudervakanties banner

Animatie voor de kinderen

Eén van de sterke punten van een geheel verzorgde 1 ouder vakantie zoals Estivant die aanbiedt, is dat de kinderen worden bezig gehouden door een recreatie team. De animatie voor kinderen is bij zo een verzorgde een ouder vakantie dagelijks verzorgd. Bij Center Parcs is het niet anders. Ook daar vind je animatieteams en talloze verzorgde activiteiten. Het grote verschil is dat je bij een verzorgde 1 ouder vakantie zoals bij Estivant of Cirkel vakanties anderen 1 ouder gezinnen om je heen hebt en bij Center Parcs een mix van van alles en nog wat. Het plezier zal er bij de kinderen niet minder om zijn.


center parcs familiekorting banner

Indoor- en outdoor activiteiten

Eén van de grote voordelen van een alleenstaande ouder vakantie bij Center Parcs is dat er tientallen mogelijkheden zijn voor indoor- en outdoor activiteiten. Of het nu regent, hagelt of 30 graden is. Er is altijd en voor iedereen wel wat te doen, ook met andere kinderen. Zo kan je er bijvoorbeeld altijd goedkoop genieten in de meivakantie.

samen met dochter in de natuur

Goedkope eenoudervakantie bij Center Parcs boeken

Eerder gaven we tips voor een goedkope eenoudervakantie. Daar schreven we niets over een goedkoop verblijf op een vakantiepark met subtropisch zwemparadijs. Center Parcs heeft bijna dagelijks aanbiedingen en last minutes voor gezinnen met kinderen. Als je een last minute cottage bij Center Parcs boek, gaat dat vaak met een korting die wel kan oplopen tot 25 %. Zo kan je genieten van een relatief goedkope 1 oudere vakantie.


VIP Huisje boeken

Wil je dat de bedden bij aankomst zijn opgemaakt, je dagelijks verse broodjes op je vakantieadres bezorgd krijgt en genieten van meer voordelen? Huur dan een VIP cottage of kinderbungalow. Extra genieten.

strandvakantie eenoudervakantie

Center Parcs met hond

Center Parcs is ook hondvriendelijk. Op alle parken vind je honden uitlaat plekken en in een aantal geselecteerde huisjes zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Het boeken van een last minute 1 ouder vakantie met hond is ook meestal mogelijk. Ook voor een midweek of lang weekend met de hond. Lees ook over de variabele boekingsmogelijkheden. Ook met de hond.


Uit eten op het park

Indien je geen behoefte hebt om zelf tijdens je 1 ouder vakantie om te koken, is het goed om te weten dat je bij Center Parcs alijd meerdere restaurants hebt waaronder meestal een pizzeria. Ook is er vaak een restaurant aanwezig met een “All You Can Eat” formule. Zeker als je een eenoudervakantie met puber kinderen hebt geboekt, is zo een All YOU Can Eat formule ideaal.

restaurant met familie

center parcs familiekorting banner

Eenouder vakantie aan zee

Voor een eenoudervakantie aan zee kan je ook prima bij Center Parcs terecht. Diverse van haar parken liggen aan zee. Port Zélande en Park Zandvoort zijn 2 parken aan zee in Nederland. Center Parcs De Haan is een geweldig park aan de Belgische kust. Zeker in de zomermaanden zijn deze vakantieparken aan zee aan te bevelen.


fietsen met een hond in de natuur

Fietsen huren

Hebben jullie een sportief een ouder gezin en houd je van fietsen? Op ieder Center Parcs zijn reguliere fietsen, kinderfietsen en E-Bikes te huur. Deze kan je vooraf reserveren maar een en ander is meestal ook nog mogelijk tijdens je verblijf. Zo kan je ook genieten van een actieve eenoudervakantie. Zelfs van een fietsvakantie Nederland.