Tip voor een goedkope eenoudervakantie

Op zoek naar goedkope eenoudervakantie?

Lees deze tips. Als 1 oudergezin heb je diverse mogelijkheden goedkoop op vakantie te gaan. Zowel in Nederland of België als in het buitenland.

estivant eenoudervakanties

Vakantiehuis Zeeland huren als 1 ouder gezin.

Indien je een huisje in Zeeland wilt huren, moet je zeker eens kijken bij het aanbod van Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit unieke vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen heeft niet alleen een indoor speeltuin, overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad en goed restaurant, het is de ideale plek voor een eenoudervakantie aan zee. Je kunt op dit vakantiepark Zeeland een 4 persoons huisje huren. Voor een goedkope eenoudervakantie aan zee.


landal eenoudervakanties banner

vader met gezin in vakantiehuis

Eerder schreven we al over goedkope eenoudervakanties.

We hebben er al eerder over geschreven, goedkope eenoudervakanties In de blog komen we met nog meer tips om als alleenstaand ouder gezin goedkoper op vakantie te gaan. Een goedkope eenoudergezinvakantie is eerder haalbaar dan je wellicht denkt.


Huisje in de natuur huren

Een goedkope eenoudervakantie midden in de natuur?
Een huisje in de natuur huren, is het leukste wat er is. En als je geen noodzaak hebt een huisje in de natuur met sauna, ligbad of hottub te huren, hoeft zo een vrijstaand huisje in het bos of in de duinen helemaal niet veel te kosten. Zeker niet als je zo een natuurhuisje particulier huurt. Ook in de herfstvakantie, meivakantie en Hemelvaart zijn deze huisjes best wel betaalbaar. Zeker als je een last minute huisje in de natuur weet te bemachtigen. Meer weten over goedkope huisjes in de natuur?. Zie de website huisje-in-de-natuur.nl

selfie eenouder vakantie

Huisje aan zee huren

Ook een huisje aan zee hoeft niet duur te zijn. Alleen dan moet je geen huisje aan zee bij een bekende badplaats huren of naar Ameland, Texel of Schiermonnikoog afreizen. Kijk een naar de mogelijkheden een huisje op een vakantiepark aan zee in Zeeuws-Vlaanderen te huren of een huisje aan de kust van de Waddenzee in Groningen of Friesland. Als je maar geen toeristische badplaats kiest, is zo een huisje aan de kust best wel betaalbaar. Tip, huur een particulier huisje aan zee, vaak betaal je dan geen reserverings- of boekingskosten.


strandvakantie eenoudervakantie

Boek een huisje of vakantiepark via Actie van de Dag.

Bij Actie van de Dag hebben ze ook op het gebied van vakanties van eenoudergezinnen regelmatig aanbiedingen. Voor een goedkoop weekendje weg met de kids of voor een bezoek aan dierentuin of attractiepark. Voor een goedkoop uitje of reisje met de kinderen. Ideaal voor eenoudergezinnen met een beperk budget. En, als je binnen het aanbod van de vakantieparken met zwembad zoekt, vind je zeker ook wel een aanbiedingen voor een 1 ouder vakantie met pubers


Vakantieveilingen

Ook bij Vakantieveilingen kan je een goedkope eenoudervakantie boeken, ook een vakantie met de kids in het buitenland. Van een goedkoop vakantiehuisje tot een eenouder wintersport vakantie. Door slim te bieden kan je een super goedkope vakantie met je kids tegemoet zien.

TUI Eenoudervakanties banner

Goedkope wintersport vakantie als eenoudergezin boeken?

Het is heerlijk om er in de wintersport periode een weekje tussen uit te zijn. Als de kinderen als wat ouder zijn en zelfstandig kunnen skiën is het helemaal genieten. Als je een geheel verzorgde 1 ouder skivakantie boekt, heb je het prettige gezelschap van andere een ouder gezinnen. Maar zo een wintersportvakantie voor alleenstaande ouder gezinnen is best wel prijzig. Onze tip, boek als eenoudergezin zelfstandig een wintersport vakantie Oostenrijk en verblijf in een omgeving waar veel andere gezinnen zijn. Zo zal je als je een wintersportvakantie Tirol boekt, altijd in een gebied zijn met veel jonge gezinnen.