Eenoudervakantie meivakantie

Tips boeken eenoudervakantie voor de meivakantie

De meivakantie is, ook voor een ouder gezinnen, een perfecte periode om er een paar dage tussen uit te gaan. Meestal is het huren van een vakantiehuisje in de meivakantie nog goedkoop. Ook als je een huisje Nederland op een vakantiepark met zwembad en indoorspeeltuin huurt. Een eenoudervakantie Nederland boek je bijvoorbeeld in Zeeland.

estivant eenoudervakanties


Eenoudervakantie meivakantie in Zeeland vieren

Zeeland is de ideale locatie voor een 1 ouder vakantie in de meivakantie. Omdat de weersomstandigheden in mei nogal moeilijk te voorspellen zijn, is het verstandig een huisje of bungalow op een vakantiepark aan de Zeeuwse kust te boeken met overdekt zwembad of subtropisch zwemparadijs. Vakantiepark Roompot Beach Resort in Kamperland is zo een park in Zeeland met zwemparadijs.

landal eenoudervakanties banner

eenoudervakantie plezier op het strand

Vakantiepark Roompot Beach Resort

Dit Roompot vakantiepark in Zeeland is één van de weinige vakantieparken aan de Zeeuwse kust met subtropisch zwemparadijs, peuterbadje, restaurants en goedkope huisjes, bungalows en chalets voor 1 ouder gezinnen. En je vindt bij Roompot Beach Resort ook diverse speeltuinen en een familie restaurant. Dat maakt dit familie vakantiepark zeker geschikt voor een kort verblijf in de mei vakantie.


samen met dochter in de natuur

De meivakantie vieren in Nieuwvliet-Bad.

In Zeeuws-Vlaanderen, ook Zeeland maar dan richting België, vind je de badplaats Nieuwvliet-Bad. In Nieuwvliet-Bad vind je diverse vakantieparken waaronder een vakantiepark Zeeuws-Vlaanderen met overdekt zwembad. Nieuwvliet-Bad is een aangename plek voor het vieren van een 1 ouder vakantie. Eerder schreven wij dit artikel over vakanties 1 ouder gezinnen in deze fijne kustplaats. Lees hier alles over een 1 ouder vakantie in Nieuwvliet-Bad