Eenoudervakantie herfst 2022

Mogelijkheden eenoudervakantie herfst 2022.
Eenoudervakantie herfst 2022 boeken? Herfstvakantie 2022, leuk om er als eenoudergezin in eigen land of buitenland even er op uit te gaan.
En, als je goedkoop op vakantie wilt met de kids, de herfstvakantie kan ook vaak last minute

estivant eenoudervakanties

Tips boeken eenoudervakantie 20220 herfst

Eerder gaven wij via dit artikel wat tips hoe je een voordelige eenouder herfstvakantie kunt boeken. Deze tips zij ook nu nog van toepassing.


landal eenoudervakanties banner

Herfstvakantie Nederland, 15 tot 30 oktober

Wanneer valt de herfstvakantie 2022 in Nederland? Van 15 tot 30 oktober. Indien je schoolgaande en leerplichtige kinderen hebt, kan je dus het beste je 1 ouder herfstvakantie 2022 boeken in deze periode.


Herfstvakantie België, 31 oktober tot 6 november

De herfstvakantie in België duur van 31 oktober tot en met 6 november. Iets later dan in Nederland dus. Zo is er sprake van vakantiespreiding. Zo staat bijvoorbeeld Zeeland in de herfstvakantie minder onder druk. Overigens een goed plan om de herfstvakantie 2022 aan zee door te brengen. Wat dacht je van een vakantie aan zee in Zeeland, Nieuwvliet-Bad?


Herfstvakantie 2022 bij Estivant boeken

Estivant is de grootste en gespecialiseerde reisorganisatie als het om georganiseerde 1 ouder vakanties gaat, ook voor de herfstvakantie en een ouder wintersport vakantie. Indien je mee wilt doen aan een georganiseerde alleenstaande ouder vakantie voor de herfst, heb je bij Estivant diverse mogelijkheden.

Eén daarvan is één all inclusive vakantie naar Kreta, speciaal georganiseerd door Estivant voor 1 ouder gezinnen. Er worden echter meer all inclusive reizen Kreta georganiseerd, deze zijn echter niet speciaal voor 1 ouder gezinnen. Indien je kiest voor een all inclusive vakantie tijdens de herfst, kan je ook denken aan een all inclusive vakantie Turkije, Spanje of elders in Griekenland.