Eenoudervakantie herfstvakantie mogelijkheden

Dit zijn de mogelijkheden voor een eenoudervakantie herfstvakantie.

De herfstvakantie komt er aan. Misschien tijd om met de kids een leuke 1 oudervakantie te plannen? Maar wat zijn de mogelijkheden dan? Er zijn voor eenoudergezinnen wellicht meer leuke en betaalbare mogelijkheden dan je denkt.

estivant eenoudervakanties

Eenoudervakantie Nederland boeken

Als je een alleenstaande oudervakantie in Nederland wilt boeken en het prettig vindt om in het gezelschap van andere 1 oudergezinnen bent, kan je dat bijvoorbeeld doen via de eenouder vakantie reisorganisatie Estivant. Zij zijn gespecialiseerd in zorgeloze groepsreizen voor 1 ouder gezinnen binnen Nederland en diverse landen binnen Europa. Zowel voor de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie als de Kerstvakantie. Leuke bestemmingen vind je onder andere in Zeeland en op de Veluwe. Daarnaast kan je bij deze specialist in 1 ouder reizen ook een wintersport vakantie boeken voor eenoudergezinnen.


landal eenoudervakanties banner

vader met gezin op wintersport

Eenoudervakantie Nederland herfstvakantie bij vakantiepark boeken

Je kunt natuurlijk ook op eigen houtje een huisje in Nederland huren of een accommodatie op een vakantiepark. 99 % van de vakantieparken in Nederland zijn kindvriendelijk en op deze parken vieren ook andere 1 ouder gezinnen hun vakantie. Daar komt bij dat er op de vakantieparken met zwembad en indoorspeeltuin in Nederland regelmatig aanbiedingen zijn. Onze tip: Zoek naar een aanbieding voor de herfstvakantie op een vakantiepark met binnen- of subtropisch zwembad bij Landal GreenParks, Roompot Vakantieparken of CenterParcs.


TUI Eenoudervakanties banner

Eenoudervakantie herfstvakantie België

België is natuurlijk een ontzettend leuke bestemming voor eenoudervakanties. Met name aan de Belgische kust en in de Ardennen vind je vele mogelijkheden om met kinderen op vakantie te gaan. Wat georganiseerde 1 ouder reizen België betreft. Estivant biedt een 1 ouder vakantie België in de Ardennen aan. Het is dé kans om een actieve 1 ouder vakantie te boeken en met ander alleenstaande oudergezinnen in contact te komen. In België vind je, zoals gezegd ook leuke vakantieparken met zwembad en speeltuin. Kijk maar eens naar de herfstvakantie mogelijkheden op Sunparks De Haan aan de Belgische Kust. Dat is een ontzettend leuk en ruim opgezet vakantiepark voor een vakantie met kleine of grote kinderen. Ook als je een jonge alleenstaande vader of moeder bent, kun je hier prima voor een vakantie met baby, peuter of kleuter terecht.


vader met gezin in vakantiehuis

Last minute 1 ouder herfstvakantie boeken

Wil je als eenoudergezin een last minute voor de herfst- of kerstvakantie boeken? dat kan! Alleen moet je er wel voor zorgen dat je dit tenminste enkele weken voor vertrek doet. We bedoelen dan de last minute eenouder gezinsvakanties. Die kan je boeken bij een reisorganisatie zoals Estivant of One2Gethertravel.


estivant eenoudervakanties

Goedkoop op vakantie met de kinderen tijdens de herfstvakantie?

Een vakantie voor eenoudergezinnen hoeft niet duur te zijn. Ook niet voor de meivakantie of herfstvakantie. Lees de tips die we eerder gaven in ons artikel over goedkope vakanties voor 1 oudergezinnen

strandvakantie eenoudervakantie

Eenoudervakantie met de hond.

Als je als 1 oudergezin de hond mee wilt nemen op vakantie, is de beste mogelijkheid een vakantiehuisje op een vakantiepark met omheinde tuin te huren. Bij Landal GreenParks bijvoorbeeld. Daar hebben ze op diverse vakantieparken met hond in Drenthe, Overijssel en elders in Nederland, België en Duitsland honden bungalows met omheinde tuin. Best een goed idee om een 1 oudervakantie met huisdier op zo een leuk vakantiepark in de herfstvakantie te vieren.


landal eenoudervakanties banner