Leuke ideeën voor vader dochter vakantie

Hoe leuk is het om even te kunnen genieten van een één op één momentje met je dochter tijdens een vader dochter vakantie? Er zijn onwijs veel mogelijkheden om samen tijd door te brengen samen met dochter. Zo kunnen jullie samen gezellig een weekendje of week weg. Of dit nu in eigen land is of het buitenland, quility time is altijd fijn In dit artikel vertellen we je graag over verschillende vader dochter vakantie mogelijkheden!

estivant eenoudervakanties

Stedentrip tijdens vader dochter vakantie

Stedentrip tijdens vader dochter vakantie

Als jullie ervan houden om een stad te verkennen is een stedentrip een heel goed idee! In elk land vind je prachtige steden om te ontdekken, waardoor je de bestemming zowel dichtbij als verder weg kan uitkiezen. Een van mijn favoriete steden voor een stedentrip is Valencia. Afhankelijk van de tijd dat je gaat kan je hier genieten van heerlijke temperaturen, strand en zee, maar ook een onwijs leuk centrum waar je kan wandelen en kan genieten van heerlijke tapas. Deze stad heeft zo veel te bieden dat er voor iedereen iets leuks is om te ontdekken.

landal eenoudervakanties banner

Bekijk hier leuke steden voor een stedentrip

Strandvakantie tijdens vader dochter vakantie

Vader dochter strand vakantie

Een andere vakantie die heerlijk is om samen van te genieten met je dochter is een strandvakantie. Even een paar dagen naar de zon is altijd een goed idee toch? Hier kan je je heerlijk in de watten laten leggen op een strandbedje en lekker hapjes en drankjes bestellen. ’s Avonds kan je ervoor kiezen om zelf iets lekkers te maken of kan je heerlijk samen uiteten gaan. Pak de leukste zomerse outfits in en geniet van een vader dochter vakantie aan het strand!

Bekijk hier de mogelijkheden voor een strandvakantie

Kamperen tijdens vader en dochter vakantie

Kamperen tijdens vader en dochter vakantie

Als jullie beide van de natuur houden, is kamperen een onwijs leuke manier om samen tijd door te brengen. Je kan ervoor kiezen om echt back to basic te gaan, maar je kan natuurlijk ook voor wat meer luxe kiezen op een glamping. Campings heb je eigenlijk in alle soorten en maten, waardoor ik zeker weet dat er een camping is die past bij jullie wensen en behoeften om samen te kunnen genieten van een fijne kampeervakantie tijdens een vader dochter vakantie!

Actieve vakantie tijdens vader dochter vakantie

Actieve vakantie tijdens vader dochter vakantie

Houd jouw familie van avontuurlijke activiteiten, dan is een avontuurlijke reis echt iets voor jullie. Hierbij kan je denken aan een safari in Afrika, maar ook aan raften in bijvoorbeeld Duitsland of hiken door de bergen. Als je geen last hebt van hoogtevrees kan je ook ziplinen of skydiven. Er zijn zoveel verschillende en toffe activiteiten dat het kiezen bijna lastig wordt. Dit soort vakanties zijn vaak wel wat praktischer als de kinderen wat ouder zijn, zodat iedereen de adrenaline door het bloed kan laten stromen.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een actieve vakantie

Roadtrip tijdens vader dochter vakantie

Roadtrip tijdens vader dochter vakantie

Een roadtrip is een onwijs leuke manier om op reis te gaan. Met de auto ontdekken jullie mooie plekken. Van tevoren kan je de route bepalen, maar je kan ook gaan rijden en kijken waar jullie uitkomen. Doordat je met de auto op reis bent kan je gaan en staan waar jullie willen. Hierdoor maakt het de vakantie ook gelijk een stukje spannender, want je weet eigenlijk niet wat de eindbestemming is. Het is wel handig om van tevoren te bepalen welke plekken je ongeveer wilt bezoeken, zodat je een richtlijn hebt voor de route en ook weet wat voor kleding je allemaal moet inpakken. Ga er heerlijk op uit tijdens deze vader dochter vakantie!

Bekijk hier verschillende roadtrips