Eenoudervakantie Veluwe, vakantiepark de Boshoek

Eenoudervakantie Veluwe?

Boek je eenoudervakantie Veluwe bij vakantiepark de Boshoek. Een kindvriendelijk vakantiepark op de Veluwe met animatieteam voor de vermaak van de kinderen. Een park op de Veluwe waar extra animatie is voor een eenoudergezinnen en waar je een kampeervakantie of chalet kunt huren. Of in een luxe hotelkamer kunt overnachten. De Kidsclub, zwembaden en grote speeltuin met kabelbaan op dit eenouder vakantiepark op de Veluwe zijn een van de redenen om hier je 1 ouder vakantie te boeken. Vind hier informatie over je 1 oudervakantie op vakantiepark De Boshoek

estivant eenoudervakanties

Eenoudervakantie Veluwe en kamperen

Vakantiepark de Boshoek biedt je volop mogelijkheden om een goedkope eenouder kampeervakantie te boeken. En dicht bij het kampeerveld vind je een gebouw met vaatwassers en sanitair. Dat betekent dat je goedkoop met je kinderen kunt kamperen bij een camping Veluwe die is ingericht op kampeervakanties voor alleenstaande ouders en toch gebruik kunt maken van een luxe vaatwasser, douche en andere sanitaire voorzieningen. Een hoera voor vakantiepark de Boshoek.


landal eenoudervakanties banner

Vakantiepark op de Veluwe met binnen- en buitenzwembad

Je geniet van een eenoudervakantie Veluwe met een binnen- en buitenzwembad. Dat maakt dat als als een ouder gezin ook een 1 ouder vakantie Nederland in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie kunt boeken. En je hoeft in deze periode niet te kamperen. Want op een ouder vakantiepark De Boshoek kan je niet alleen een 1 ouder kampeervakantie boeken. Je kunt er ook een chalet huren. Zo een chalet is volledig ingericht en staat in of nabij het bos. En, iedereen weet, van een huisje in het bos krijg je rust. Dat geldt zeker voor een huisje in het bos op de Veluwe. Dat is ook voor een een oudergezin fantastisch.

spelen met dochter eenouder vakantie

Een luxe eenoudervakantie Veluwe boeken en in hotelkamer overnachten

Houd je niet van kamperen of een verblijf in een chalet of huisje in het bos? Een weekendje weg op de Veluwe en géén zin om zelf te koken? Als alleenstaanden moeder of vader mag jij jezelf en de kids best eens verwennen. En dat kan bij vakantiepark De Boshoek op de Veluwe. Je kunt hier namelijk overnachten met je kinderen in een luxe hotelkamer. En zo een luxe hotelkamer op vakantiepark de Boshoek biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Je kunt daar dus met 3 kinderen overnachten. Zo kan je een luxe eenoudervakantie Veluwe boeken en overnachten in een echt hotel. Ook dan kunnen de kinderen genieten van de zwembaden, de kidsclub, speeltuin en elkaar. Want een een ouder vakantie Veluwe zonder speelkameraadjes is natuurlijk ondenkbaar.