Eenoudervakantie en christelijk vakantiepark

Je eenoudervakantie vieren op een christelijk vakantiepark.

Ben je op zoek naar een christelijke reisorganisatie voor het vieren van een leuke en verantwoorde eenoudervakantie? Kijk dan eens naar de reisorganisaties van christelijke vakantieparken. Voor een eenoudervakantie met respect én gelijkgestemden.

estivant eenoudervakanties

Een eenoudervakantie in christelijke sfeer

Je bent een alleenstaande ouder en opgegroeid met de bijbel en de kerk. Je wilt graag dat je kinderen ook tijdens een vakantie naar de kerk kunnen gaan en dat ze een vakantie kunnen vieren in het gezelschap van gelijkgestemden. Dan kies je voor een vakantie op een christelijk vakantiepark. Een park met zondagsrust en een vakantiekerk. Dit type christelijke vakantieparken vind je onder andere bij RCN. Alle RCN parken zijn christelijke vakantieparken. Inclusief een recreatieprogramma in de grote vakanties en veelal met speeltuin en zwembad. Ook ideaal voor een eenoudervakantie met puber kinderen.


landal eenoudervakanties banner

In heel Nederland christelijke vakantieparken

Of je nu een eenoudervakantie in Zeeland, Drenthe, Overijssel of Friesland wilt vieren, je kunt in nagenoeg iedere provincie wel een christelijk vakantiepark vinden voor een 1 ouder vakantie. Houd je van de zee en of een vakantie aan het water? Kijk dan eens naar de mogelijkheid een eenoudervakantie in Zeeland te boeken. RCN vakantiepark De Schotsman in Kamperland en aan het Veerse Meer. Maar ook dicht bij de zee en het Noordzee strand. Een ideale locatie voor een eenoudervakantie Nederland aan zee.


Op vakantie met gelijkgestemden

Je bent als alleenstaande vader of moeder geen uitzondering als je een vakantie op een christelijk vakantiepark boekt. Veel eenoudergezinnen boeken een huisje of kampeervakantie op een christelijke camping of vakantiepark. Maar, dat is zeker waar, het overgrote deel van de vakantiegangers op deze christelijke parken en campings zijn gezinnen met vader, moeder en kinderen. Dat neemt niet weg dat je met gelijkgestemden bent. Het geloof is voor iedere aanwezige belangrijk en verbindt. De vakantiekerk is een plek voor gelijkgestemden.

vader met gezin in vakantiehuis

Luxe of goedkope eenoudervakantie boeken

Ook op een christelijk vakantiepark heb je de mogelijkheid een goedkope of luxe vakantie met kinderen te boeken. Indien je kiest voor een goedkope 1 oudervakantie, kan je kiezen voor een kampeervakantie. Met eigen kampeermiddel of een in volledig ingerichte safaritent. Als je kiest voor een luxe vakantie voor eenoudergezinnen kan je een huisje of bungalow huren op een christelijk vakantiepark met binnenzwembad en indoorspeeltuin. En, bijvoorbeeld bij Familiehuis Nunspeet, een christelijk vakantiepark op de Veluwe en aan het Veluwemeer kan je ook een luxe vakantiehuis met sauna aan het water huren. Je bepaalt zelf hoe luxe of goedkoop jouw christelijke 1 ouder vakantie is.