Eenoudergezinnen en vakanties

Blog over eenoudergezinnen en vakanties.

Het aantal eenoudergezinnen stijgt nog steeds. Dat maakt dat de vraag naar 1 ouder vakanties ook groeit. In deze blog informatie over eenoudervakanties, de reisorganisaties welke deze bijzondere reizen aanbieden en de nodige tips. Als je net gescheiden bent, heb je misschien wel extra behoefte aan een zorgeloze vakantie. Maar of een 1 oudervakantie dan de ultieme vakantie voor je is??

estivant eenoudervakanties

Zorgeloos op vakantie

Bij een georganiseerde 1 ouder vakantie ga je zorgeloos op vakantie. Alles wordt voor je geregeld. Van overnachtingen tot je eten en drinken, van het vermaak voor jou en je kinderen tot het praktische gedeelte. Doel van de vakantie voor 1 oudergezinnen is om jullie een zorgeloze tijd te bieden. Het alleen opvoeden van kids is al zwaar, een vakantie moet dan niet belastend en inspannend maar zorgeloos zijn.


landal eenoudervakanties banner

moeder met dochter op strandvakantie


Contact hebben met andere alleenstaande ouders.

Meedoen aan een 1 ouder vakantie is méér dan plezier hebben. Je reisgenoten zijn ook single ouder en dan schept een band en geeft begrip. Je weet als geen ander hoe het is om als single mama of papa een kind op te voeden en je ervaart dagelijks wat het betekent om single ouder te zijn. Contact hebben met andere single ouders is niet alleen een verrijking, het is ook een blik van herkenning. Op reis gaan met gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen schept al snel een band. Een eenouder gezins vakantie is méér dan relaxen en plezier hebben. Eenoudergezinnen en vakanties. In deze blog hopen we je veel leuke tips en informatie te kunnen verschaffen.


TUI Eenoudervakanties banner