Eenouder vakantie tips 2024

Deze eenouder vakantie tips 2024 kan je van pas komen

Een eenouder vakantie in 2024 boeken? Naast de 1 ouder vakanties die bijvoorbeeld Estivant en Cirkel Reizen voor eenoudergezinnen in 2024 organiseren, zijn er meer leuke mogelijkheden om met de kids op vakantie te gaan. Georganiseerd 1 ouder vakanties of op eigen houtje. COVID is minder dominant aanwezig. Er zijn ook meer leuke en goedkope mogelijkheden.

estivant eenoudervakanties


Huisje huren op park met binnenzwembad en indoorspeeltuin

Je doet je kind(eren) geen groter plezier denken wij, een huisje of bungalow huren op een vakantiepark met binnenzwembad en indoorspeeltuin. En als dat binnenzwembad een subtropisch zwembad blijkt te zijn met diverse glijbanen is het voor de kids tot zo een beetje 16 jaar helemaal genieten. Een huisje huren op zo een park hoeft niet duur te zijn als je van een aanbieding gebruikt maakt, van een last minute aanbieding bijvoorbeeld. Voor een super leuke 1 ouder vakantie 2024.

landal eenoudervakanties banner


vakantiepark met zwemparadijs

Huisje Ardennen huren

Sportieve eenoudergezinnen boeken hun 1 ouder vakantie 2024 bijvoorbeeld in de Ardennen. Ok, een een ouder vakantie in de Ardennen doorbrengen, is natuurlijk wel een heel andere belevenis dat je vakantie vieren op een park met subtropisch zwemparadijs maar een beleving midden in de natuur kan ook iets heel unieks zijn. Je hebt in ieder geval zo wat te kiezen. Je kunt hier een huisje Ardennen op een vakantiepark huren.


Meedoen aan een georganiseerde eenoudervakantie Frankrijk

Toch meedoen als 1 ouder gezin aan een georganiseerde vakantie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden welke Estivant je aanbiedt in Frankrijk. Boek een luxe een ouder vakantie Frankrijk of kijk eens naar de mogelijkheden een goedkope 1 ouder kampeer vakantie Frankrijk te boeken. Overnacht in een luxe tent, stacaravan of chalet.


eenoudervakantie plezier op het strand

Last minute stacaravan huren

En als laatste tip, als je voor een goedkope 1 ouder vakantie in 2024 gaat, is het misschien best wel een goed idee een last minute stacaravan
te huren op een familie camping met zwembad en speeltuin. De huidige generaties stacaravans hebben eigen sanitair en de inrichting is luxe en comfortabel. Zeker als er als eenoudergezind weinig budget is voor een vakantie is het vinden van een last minute camping met stacaravans zo een slecht idee nog niet.