Eenoudervakantie Griekenland 2023

Aanrader: Eenoudervakantie Griekenland 2023.

Wie in 2023 een eenoudervakantie buiten Nederland wil boeken, moet eens kijken naar de unieke mogelijkheden welke Griekenland biedt. Voor minder dan 600 euro per persoon boek je al een 1 oudervakantie met vroegboekkorting Griekenland. Een perfecte vakantie voor eenoudergezinnen met tieners. In deze blog belichten we een aantal 1 ouder vakantie mogelijkheden Kos en Samos.

estivant eenoudervakanties


Leuke eenoudervakantie Griekenland bij Maris Life

MarifLife is helaas opgehouden te bestaan. De tekst hieronder is niet meer van toepassing.
Je kunt je 1 ouder vakantie Griekenland bijvoorbeeld boeken via TUI of Estivant. Ook is het mogelijk voor eenoudergezinnen met een flink budget een all inclusive vakantie Griekenland te boeken. Geheel verzorgd en inclusie vliegtickets, verblijf in appartement of hotel en onbeperkt eten en drinken. Zeker ideaal als je al wat oudere kinderen hebt.

landal eenoudervakanties banner


Helaas, er zijn geen reizen van MarisLife meer boekbaar.

Maris Life had als 1 ouder vakantie specialist een uniek aanbod eenouder gezinsvakanties. Met bestemming zoals Ibiza, Mallorca, Marmaris, Kos en Sicilië is het de specialist in compleet verzorgde 1 ouder reizen Middellandse Zee. Je kunt een eenoudervakantie Griekenland 2023 bij Maris Life boeken met de bestemmingen Kos of Samos. Dit zijn 2 unieke Griekse eilanden. Ideaal voor een zonvakantie Griekenland met tiener kinderen.

groepsfoto op het strand

Eenoudervakantie Griekenland op basis van all inclusive

Bij de Vakantie Discounter kan je je 1 ouder gezinsvakantie Griekenland op basis van all inclusive boeken. Dat betekent, inclusief vliegtickets en hotel, met eten en drinken. Zorgeloos op vakantie gaan dus. De tiener aninatie is in de all inclusive prijs inbegrepen. Je verblijft in het geval van een all inclusive eenouder vakantie Griekenland in een luxe hotel met zwembad.

de vakantie discounter banner


eenoudervakantie plezier op het strand

Kies je 1 ouder vakantie Griekenland, 8 tot 22 dagen.

Het unieke van Maris Life is dat je er meer mogelijkheden hebt dan de standaard vakantie perioden van 8 of 15 dagen. Je kunt ook een 1 ouder vakantie boeken met een duur van 16, 18 of 22 dagen. Flexibiliteit en kwaliteit zijn 2 kenmerken van de eenoudervakanties van Maris Life.

de vakantie discounter banner

Als je nu boekt, profiteer je van vroegboekkorting

Als je nu een 1 ouder vakantie voor de zomervakantie 2023 boekt, kom je bij Maris Life in aanmerking voor een vroegboekkorting. Die korting kan voor wat betreft een eenoudervakantie Griekenland, Italië of Spanje wel oplopen tot meer dan 100 euro per persoon. Een goede reden om nu je eenoudervakantie Griekenland 2020 te boeken.

eenouder zomervakantie Griekenland 2020

Op zoek naar een goedkope eenoudervakantie 2023?

Is een all inclusive vakantie Griekenland voor jou financieel niet haalbaar?? Ben je op zoek naar een goedkope 1 ouder gezinsvakantie? Je kunt een goedkopere een ouder vakantie boeken met bijvoorbeeld de bestemming Ardennen of Duitsland. Maar je kunt ook lekker in eigen land met je kids van je welverdiende vakantie genieten. Zie hier wat suggesties voor een goedkopere 1 ouder vakantie.


TUI Eenoudervakanties banner